Έκτακτη παράσταση του ΤΕΘ απόψε στα Φιλιατρά για φιλανθρωπικό σκοπό!

 

tethekaktiparastasi


Η ομάδα του Τ.Ε.Θ. ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Τριφυλίας θα πραγματοποιήσει, απόψε στις 9, έκτακτη θεατρική παράσταση στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. «Για το λόγο αυτό, σας καλούμε για να σταθούμε όλοι μαζί αρωγοί στη συγκεκριμένη προσπάθεια». τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζεται πως, σε δελτίο Τύπου του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Τριφυλίας τονιζόταν πως «Στα δύσκολα, μπορούμε όλοι μαζί» και σχετικά με τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης αναφερόταν: «Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται η κα Ιωάννα Ντούνου, 47 χρόνων,   η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία  και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε Δημόσιο Νοσοκομείο κόστους 12.000,00 €. Η οικογένεια χρειάζεται τη συμπαράστασή μας για να ανταπεξέλθει οικονομικά στο κόστος της θεραπείας.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Οι σύλλογοι της πόλης των Φιλιατρών  Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ, Ο ΌΜΙΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΤΕΘ), διοργανώνουν δράσεις αλληλεγγύης:

Έρανο Αγάπης στα σπίτια και τα καταστήματα της πόλης μας.

Κουμπαράς αλληλεγγύης στα καταστήματα εστίασης Αγ. Κυριακής, Αγρίλη και Εξοχικού.

Θεατρική παράσταση του ΤΕΘ.

Μουσική συναυλία στο πάρκο της Βλαχέρνας.

Παρακαλούμε θερμά για τη  θετική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα Αγάπης και Αλληλεγγύης που θα βοηθήσει έναν συμπολίτη μας.  Το πρόβλημα του θα μπορούσε να είναι δικό μας.

Οι ημερομηνίες και νέες δράσεις θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου».