Ένταση στο Δ.Σ. Τριφυλίας μετά την καταγγελία δημοτικών συμβούλων για παραποίηση πρακτικών του Δ.Σ.

1


Από διαφωνίες, σκληρή κριτική και έντονη αντιπαράθεση «σημαδεύτηκε» η προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, με αφορμή την καταγραφή πρακτικών σε συνεδριάσεις που στην αποτύπωση απέχουν από τις τοποθετήσεις των συμβούλων. Μάλιστα, προς ένδειξη διαμαρτυρίας η παράταξη της ΡΑΚΙ αποχώρησε από την αίθουσα συνεδριάσεων με τον πρόεδρο του Σώματος να διακόπτει τη συνεδρίαση για 3 λεπτά.

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του προέδρου και δημοτικών συμβούλων όταν η επικεφαλής της Ρ.Α.ΚΙ., Ιωάννα Μαραβελή, έθεσε θέμα για παραποίηση του πρακτικού της προηγούμενης συνεδρίασης επί του θέματος της επέκτασης ηλεκτροφωτισμού στους Γαργαλιάνους. (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%944%CE%91%CE%A9%CE%97%CE%95-%CE%92…).

Η κα. Μαραβελή εξέφρασε την απορία της αν αυτά που αναφέρει το πρακτικό που αναρτήθηκε στη Διαύγεια έχει σχέση με τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κατηγορώντας τον πρόεδρο του Σώματος πως δεν μεταφέρονται στη Διαύγεια ούτε υποτυπωδώς τα όσα αναφέρονται στη συνεδρίαση.  Ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Καλκαβούρας απατώντας, όσον αφορά τα πρακτικά, είπε, «σημασία δεν έχει ποιος το είπε, σημασία έχει το αποτέλεσμα, ότι έγινε αυτό που έγινε. Τώρα αν το είπε ο κ. Κατσούλας η δεν το είπε, δεν είναι εκεί το θέμα. Να μου πείτε ότι έχετε ένσταση, ότι δεν καταγραφεί σωστά το αποτέλεσμα να μου το πείτε». Με την κα. Μαραβελή να ρωτά, «καταγράφονται στα πρακτικά αυτά που λεμέ;».

Στο σημείο εκείνο υπήρξε ένταση, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούλης, παρεμβαίνοντας, είπε χαρακτηριστικά, «Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα; Δε γράφετε στα πρακτικά αυτά που λέγονται και πετάγεστε και λέτε δεν έγινε και τίποτα; Δεν έγινε τίποτα με το γκρέιντερ, δε γίνεται πάντα τίποτα εδώ μέσα; Σοβαρά μιλάμε;». «Είναι λάδι η διαδικασία; Ήταν ενήμερος ο κ. Κατσούλας;», αναρωτήθηκε η κα Μαραβελή και ο κ. Κουτσούλης είπε ότι, «Παραδεχτείτε το λάθος και πείτε έγινε, δεν μπορούμε να ακούμε συνέχεια καραγκιοζιλίκια εδώ μέσα, δεν μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, αν δεν τα πάρουμε χαμπάρι, νύκτα τα περνάτε.».

  • Σανοκρατωρας

    Δεν φταιει ο αδερφος του δικηγορου.. αλλη ειναι η μαλαγανα που κρυβεται απο πισω…
    ο αποσποντα ειπαμε… αυτος που καθε βραδυ κανει την προσευχη του στον Κυριο ΑΛΕΚΟ…