Αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση για τη 47χρονη στον Έρανο Αλληλεγγύης!

 

sim


Συγκινητική ήταν η συνδρομή και συνεισφορά των Φιλιατρών στον Έρανο Αλληλεγγύης για τη 47χρονη Ιωάννα Ντούνου, η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε δημόσιο νοσοκομείο, κόστους 12.000 ευρώ.
Από τον έρανο αλληλεγγύης, που διοργάνωσε και διεξήγαγε ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού, συγκεντρώθηκαν 2.480 ευρώ. Τη Δευτέρα, μαζί με τα χρήματα μετά την παράσταση του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου, τον έρανο σε μαγαζιά από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, τις προσφορές των μαθητών, την προσφορά χρημάτων από αγώνα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας, καθώς και όλων των συμπολιτών, οι οποίοι κατέθεσαν απευθείας στον Τραπεζικό Λογαριασμό που ανοίχτηκε στην Τράπεζα Πειραιώς, ανέρχονταν σε 7.000 ευρώ, τα οποία και ήδη εστάλησαν ως προκαταβολή στο νοσοκομείο!
Σχετικά με την κατάθεση χρημάτων του εράνου, στη σελίδα του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού στο facebook αναφέρεται: «Μπορεί τα άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για έρανο να ήταν λίγα, ήταν όμως αρκετά για να γυρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και να εισπράξουμε, πέρα από το χρηματικό ποσό των 2.480 ευρώ, την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση όλων των Φιλιατρινών, οι οποίοι για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι στα δύσκολα είμαστε μια γροθιά. Πολλοί μας περίμεναν, άλλοι όχι. Οι περισσότεροι, όμως, ήταν ενήμεροι για το πρόβλημα της κοπέλας, δείχνοντάς μας τη μεγάλη τους ευαισθησία. Δεν αρνήθηκε κανείς. Άλλοι μας καλούσαν φωνάζοντάς μας στο δρόμο, για να μας δώσουν λίγα ευρώ από το υστέρημά τους, Μπράβο σε όλους!
Ο Όμιλος κατέθεσε τα χρήματα σήμερα Δευτέρα το πρωί και το μεσημέρι είχαν μαζευτεί (θα γίνει αναλυτική παρουσίαση αργότερα) 7.000 ευρώ, τα οποία και στείλαμε ως προκαταβολή στο νοσοκομείο».

Του Ηλία Γιαννόπουλου για το Θάρρος