Αμαλιάδα: Έδεσαν και εγκατέλειψαν κακοποιημένη κοπέλα σε νεκροταφείο!

 

MG_0175-800x532


Σοκ προκαλεί το περιστατικό που συνέβη σε νεκροταφείο της Αμαλιάδας, όταν εργαζόμενος καθώς και συγγενείς και φίλοι θανόντων που επισκέπτονται το νεκροταφείο Φραγκαβίλας βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Προ ημερών υπάλληλος του νεκροταφείου, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το ilialive.gr,  μόλις έφτασε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, που βρίσκεται στο κοιμητήριο, υπέστη σοκ όταν σε κυπαρίσσι είδε δεμένη μια κοπέλα η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο και η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ένα ακόμα περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς χθες βρέθηκε ανοικτός, οικογενειακός τάφος. Άγνωστος δράστης, χωρίς ιερό και όσιο, έσπασε την ταφόπλακα και τον σταυρό του τάφου. Κατά καιρούς στο νεκροταφείο μπαίνουν περιθωριακοί τύποι και κλέβουν καντήλια και λάδι. Ανοίγουν τα ντουλαπάκια των τάφων και παίρνουν ότι έχει αξία.

«Ομως το θλιβερό περιστατικό με τον τάφο που έσπασαν βάνδαλοι είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα μάλιστα μετά το περιστατικό με την δεμένη κοπέλα στο κυπαρίσσι. Αυτές είναι επικίνδυνες καταστάσεις…», τόνισε σήμερα ιερέας που βρέθηκε στο νεκροταφείο.