Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας Τριφυλίας για το εκλογικό αποτέλεσμα

 

2bb82a78e718e0eb1243f947199940cb_L


Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των exit polls η Τοπική Οργάνωση Τριφυλίας της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά τις πρώτες ενδείξεις ψήφου στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι ξεκάθαρο πως η παράταξη θα συνεχίσει τους αγώνες της από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Απόφαση του Ελληνικού λαού που είναι σεβαστή από όλους μας καθώς αυτός αποτελεί τον κριτή και εντολέα του έργου καθενός κόμματος και κυβέρνησης.

Η Ν.Δ. έδωσε έναν έντιμο αγώνα και μια ειλικρινή προσπάθεια για την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας και την ανάταση ηθική και οικονομική των Ελλήνων.

Είναι βέβαιο πως η επερχόμενη κυβέρνηση θα αναλάβει ένα έργο το οποίο έχει δρομολογηθεί σε δρόμο σταθερότητας και σιγουριάς.Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να διατηρήσει τα δεδομένα αυτά και να οδηγήσει τη χώρα σε καλύτερο μέλλον.

Γνωρίζουμε ότι όλα τα παραπάνω επετεύχθησαν με προσπάθειες, θυσίες και κόπους των Ελλήνων τις οποίες χωρίς ευχαρίστηση δυστυχώς αναγκαστήκαμε να τους υποβάλλουμε.

Η παράταξη παραμένει ενωμένη και οφείλει να ανταπεξέλθει στο θεσμικό της ρόλο, με σοφές και ώριμες επιλογές διατηρώντας τον μόνο και ουσιαστικό, σκοπό και στόχο.

Το καλό της πατρίδας μας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Γιώργος Φωτεινός