Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Σαμαρά στην Καλαμάτα

 

06bb67fe1cf0e7e88dbb2bf1a6f5151b_L


Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην  Καλαμάτα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει τη χώρα πειραματόζωο και να παρατείνει την ανάλγητη και καταστροφική πολιτική της λιτότητας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στην ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Ο επικεφαλής του πειράματος με την ονομασία μνημόνιο είχε το θράσος να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, στη χθεσινή του ομιλία στην Καλαμάτα, ότι θέλει να κάνει τη χώρα πειραματόζωο και να παρατείνει την ανάλγητη και καταστροφική πολιτική της λιτότητας.

Ο πρωθυπουργός που ταυτίστηκε με τους περισσότερους και πιο άδικους φόρους που γνώρισε ο τόπος, που διέλυσε τα μεσαία στρώματα, που έκανε τους φτωχούς φτωχότερους, που εκτίναξε την ανεργία και που απαξίωσε τους αγρότες, καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα. Όμως το περιεχόμενο του mail Χαρδούβελη για μειώσεις στις συντάξεις, νέους φόρους και νέα μέτρα φέρνει την υπογραφή του.

Ο κ. Σαμαράς λέει ψέματα όταν αναφέρεται στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όμως λέει ψέματα και κρύβεται και όταν αναφέρεται στις δικές του προθέσεις.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα παραμερίσει τους ψεύτες πολιτικούς σαν τον κ. Σαμαρά, που νομίζουν ότι με εξυπνακισμούς, κουτσαβακισμούς, μετακινούμενους κακλαδόρους και περιοδεύοντα λεωφορεία θα ψαρέψουν σε θολά νερά.»