ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Μεσσηνίας: «Η ΕΕ των Διευθυντηρίων και των Συμφώνων Επιτήρησης δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία.»

 

antarsia11


«Η ΕΕ των Διευθυντηρίων και των Συμφώνων Επιτήρησης, της συνεργασίας με τους φασίστες της Ουκρανίας, της συμμετοχής στους πολέμους και τους βομβαρδισμούς και των νεκρών μεταναστών στα σύνορά της, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία. Δεν υπάρχει λύση για τους λαούς παρά μόνο έξω από αυτήν τη φυλακή.» Τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Μεσσηνίας για τις δηλώσεις Γιουνκέρ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Μεσσηνίας αναφέρει:

«Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ έκανε χτες την πιο ανατριχιαστική δήλωση στην εφημερίδα Le Figaro. Ο μη εκλεγμένος αλλά διορισμένος πρόεδρος της Κομισιόν, επί μακρόν πρωθυπουργός του μεγαλύτερου φορολογικού παραδείσου στην Ευρώπη κατά λέξη τόλμησε να πει: “Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική επιλογή ενάντια στις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης”!

Σε απλά λόγια: δεν έχει σημασία τί ψηφίσατε εσείς, αλλά τι αποφασίσαμε εμείς για εσάς.

Δυστυχώς οι δηλώσεις δεν σχολιάστηκαν ούτε από τα συστημικά ΜΜΕ, που προφανώς δεν έχουν σκοπό να παρουσιάσουν το αποτρόπαιο πρόσωπο της αντιδημοκρατικής ΕΕ, ούτε όμως από την κυβέρνηση, η οποία επίσης προσπαθεί να παρουσιάσει μόνο θετικά τις δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι κυνικές αυτές δηλώσεις απλώς υπογραμμίζουν αυτό που ήδη ξέρουμε: ότι η ΕΕ των Διευθυντηρίων και των Συμφώνων Επιτήρησης, της συνεργασίας με τους φασίστες της Ουκρανίας, της συμμετοχής στους πολέμους και τους βομβαρδισμούς και των νεκρών μεταναστών στα σύνορά της, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία. Δεν υπάρχει λύση για τους λαούς παρά μόνο έξω από αυτήν τη φυλακή.»