Απαντήσεις Πέτρου Τατούλη για όλους και για όλα

 

14


Για όλους και για όλα μίλησε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση από τις εκλογές, έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, υπογραμμίζοντας ότι την ευθύνη για την χωροταξία έχει η ανάδοχος εταιρία. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την Μελέτη, ενώ έκανε γνωστό ότι αύριο στο ΥΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί τεχνική σύσκεψη για το θέμα της ΜΠΕ για τα απορρίμματα.

Ο κ. Τατούλης ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα, έκανε λόγο για έργο το οποίο θα γίνει και ότι δεν ενδιαφέρει την περιφέρεια το που, αλλά το να γίνει. Επίσης έκανε σαφές ότι εφόσον υπάρξουν προβλήματα με την ΜΠΕ θα προσφύγει πρώτα η ίδια η περιφέρεια κατά αυτής.

Επίσης ο κ. Τατούλης απάντησε σε σειρά ερωτημάτων για το ΕΣΠΑ, τα έργα, την πολιτική κατάσταση καθώς επίσης και για τα όσα του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στηρίζουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης» δήλώσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος καταλήγοντας έστειλε μήνυμα ευθύνης προς όλους, τονίζοντας ότι ενδεχόμενες εκλογές θα αποτελούσαν καταστροφή για την χώρα.

 

best-tv