Αποκαρδιωτική η εικόνα του του Περιφερειακού Συμβουλίου – Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας

 

ps-peloponnisou


Για κατάντια έκαναν λόγο οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης, και κατά την καταμέτρηση, δεν υπήρξε απαρτία. Ο πρόεδρος το ΠεΣυ δήλωσε ότι θα είναι αυστηρός και ότι όσοι δεν προσέρχονται στην ώρα τους θα διαγράφονται και στη θέση τους θα ορίζονται οι επόμενοι, καθώς, όπως είπε, έχει επανειλημμένως ενημερώσει τους συναδέλφους για την ώρα προσέλευσης.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε, ενώ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο πρόεδρος, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η 16η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Απουσίαζαν τα δύο μέλη του προεδρείου, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι του συνόλου σχεδόν των παρατάξεων. Οι απουσίες προφανώς έχουν να κάνουν με την πρόσφατη συνεδρίαση και τις επιπλέον υποχρεώσεις των συμβούλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 4.00».