Απόπειρα βιασμού σε χωριό της Μεσσηνίας

 

apopeira-viasmou-660

Απόπειρα βιασμού σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην περιοχή της Μερόπης του Δήμου Οιχαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός πιναθότατα Πακιστανός ή Αφγανός -σύμφωνα με τις περιγραφές- αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη γυναίκα την ώρα που αυτή βρισκόταν στο χωράφι της. Μάλιστα ο αλλοδαπός που κινήθηκε με άγριες διαθέσεις απείλησε την γυναίκα με μαχαίρι το οποίο έφερε μαζί του.
Από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε η 50χρονη με μαχαιριές σε αρκετά σημεία του σώματός της, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τραυματίστηκε και ο δράστης ο οποίος και αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κ.Υ. Μελιγαλά όπου και τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και βρίσκεται.
Όπως πάντως σημείωσαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και συγγενικά πρόσωπα της 50χρονης, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στην περιοχή τους, καθώς το προηγούμενο διάστημα έχουν υπάρξει και πάλι απόπειρες χωρίς ευτυχώς αποτέλεσμα… Τονίζεται ότι την περιοχή «σκανάρει» από την πρώτη στιγμή αστυνομική δύναμη και άνδρες της ασφάλειας, προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.best-tv