Γαργαλιάνοι: Οι ιδιοκτητες των απαλλοτριωθέντων ακινήτων έδωσαν ένα μήνυμα … με πολλούς αποδέκτες

 

MAVRISMA


Αφού τελείωσε χθες το απόγευμα η συνεδρίαση – συζήτηση και αποχώρησαν από την βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων οι περισσότεροι από τους καλεσμένους, κάποιοι ιδιοκτήτες θέλοντας να περάσουν το μήνυμα τους σχετικά με τις αποζημιώσεις μας παρέδωσαν το παραπάνω κείμενο.

  • ΑΒ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ , ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , «ΣΑΦΕΙΣ ! ! !» ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ : «ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ» .

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    , ΩΣΤΕ Ο Κ. ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΟΥΝ. ! ! !

  • Επαμίτης

    O κύριος Τατούλης είναι ο ορισμός του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ πολιτικού!! Απο Κ.Κ.Ε, εξωκοινοβουλευτική αριστερά, Ν.Δ, «ανεξάρτητος» αλλάζει χρώμα κάθε λίγο και λιγάκι. Ο μεγαλύτερος εκφραστής του «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» όπως είπε και ο αλήστου μνήμης Βουλγαράκης. Ανάθεση έργων στόν αδελφό και τα παιδιά του (μόνο αυτοί έχουν κατασκευαστικές εταιρίες και πήραν έργα απο τη περιφέρεια «νόμιμα»), η θυγατέρα του δε κατάφερε να εκλεγεί βουλευτίνα με τη Ν.Δ (εκεί που έφτυνε, τώρα γλύφει) και ποιός άλλος ξέρει τι έχει κάνει…. Συνεπέστατος ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ!!