Δήμος Τριφυλίας: «Aτύχημα στην μετακίνηση του εκπροσώπου του Δήμου» ή λάθος συνεννόηση;

 

a3c5d74c4c3ccc5b369bf01a607a4338_L


Τελικά λόγω ατυχήματος… ή λόγω λάθος συνεννόησης δεν παρέστη εκπρόσωπος του Δήμου στη συνάντηση για την ίδρυση Σχολής Τεχνικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών στα Φιλιατρά, η οποία έγινε στην Αθήνα;

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην έδρα του ΕΛΓΟ “Δήμητρα”, στην Αθήνα, με σκοπό τη διερεύνηση των δυνατοτήτων για την ίδρυση Γεωργικής Σχολής Τεχνικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών στα Φιλιατρά. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» Γεώργιος Καρέτσος, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Αθανάσιος Βλάχος, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, ο διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνιος Παρασκευόπουλος και ο προϊστάμενος του ΕΛΓΟ “Δήμητρα” Κυπαρισσίας Γεώργιος Τσουμάνης. Ωστόσο αν και είχε προσκληθεί και η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, τελικά δεν παρέστη κανένας εκ μέρους της.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Ο Δήμος Τριφυλίας αιτείται κ στηρίζει εμπράκτως την ίδρυση Σχολής τεχνικών θερμοκηπιακών καλλιεργειών στα Φιλιατρά δεδομένου ότι θα αναλάβει σημαντικό μέρος της λειτουργίας της σχολής. Ένα ατύχημα στην μετακίνηση του εκπροσώπου του Δήμου δεν επέτρεψε την παρουσία του στην συνάντηση».

Οι πληροφορίες μας ωστόσο κάνουν λόγο… πως έγινε λάθος συνεννόηση μεταξύ του Δημάρχου και του εκπροσώπου του, καθώς ο εκπρόσωπος του Δήμου αντί να μεταβεί στην Αθήνα… πήγε στην Τρίπολη!

Αν όντως είχε ατύχημα ο εκπρόσωπος του Δήμου, του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να επέστρεψε στα καθήκοντά του!

  • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

    ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.