Δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ξεκίνησε στις 8 από Αθήνα … και έφτασε στις 5.30 το πρωί στους Γαργαλιάνους!

 

4314586a585da6cf1dc5e2f0f755c4cd


Απίστευτη ταλαιπωρία για τον οδηγό αλλά και τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας την Δευτέρα το βράδυ, στο βραδινό δρομολόγιο Αθήνα – Γαργαλιάνοι.

Το λεωφορείο ξεκίνησε κανονικά από τον Κηφισό στις 8 το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να εκτελέσει το δρομολόγιο Αθήνα – Γαργαλιανοι. Όταν όμως έφτασε στο ύψος της Στέρνας η Τροχαία σταματούσε τα μεγάλα οχήματα λόγω του χιονιά με αποτέλεσμα να σταματήσει και το λεωφορείο. Οι άνδρες της Τροχαίας δεν προσδιόρισαν πότε θα είναι εφικτό να συνεχίσουν τον ταξίδι τους με αποτέλεσμα το λεωφορείο να σταθμεύσει στον σταθμό του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Εκεί παρέμεινε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα οπού και συνέχισε το ταξίδι της «ταλαιπωρίας» αφού πρώτα εμφανίστηκε εκχιονιστικό μηχάνημα και αλατιέρα. Τελικά ο οδηγός έφτασε στους Γαργαλιάνους λίγο μετά τις 5.30 το πρωί της Τρίτης με τους επιβάτες να έχουν υποστεί μια απίστευτη ταλαιπωρία!

Πως είναι δυνατόν ο δρόμος (Εθνική Οδός) που εκμεταλλεύεται ο ιδιώτης και τα οχήματα πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο στα διόδια να μένει κλειστός για ώρες; Για ποιο λόγο πληρώνουμε τα διόδια;