Εκδήλωση για τους κινδύνους του Διαδικτύου στη Χώρα

 

27716503839b65af140e38aa28d5c6df_L


Μια αξιόλογη εκδήλωση είχαν τη τύχη να παρακολουθήσουν οι πολίτες της Χώρας και της ευρύτερης περιοχής της, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στο κινηματογράφο REX στη Χώρα, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της πόλης.

 

Το θέμα ήταν πολύ επίκαιρο: « Νέοι και Διαδίκτυο – Δυνατότητες και Δυσκολίες ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευγενία Κοκκέβη στο σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εν προκειμένω οι Νέοι. Κύριος ομιλητής ήταν ο ψυχολόγος Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα οφέλη του Διαδικτύου, μετά ανέπτυξε τις παγίδες που κρύβονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.λ.π.)  και πως μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι οι νέοι που μπορεί να επηρεαστούν Ψυχολογικά.

«Μεγάλη ευθύνη φέρουν οι Γονείς οι οποίοι πρέπει να ελέγχουν τα παιδιά τους και μέχρι μια ορισμένη ηλικία ο Υπολογιστής να βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση.

Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους νέους που παρευρίσκοντο και ακούστηκαν διάφορες σκέψεις γονέων και άλλων ακροατών.

 

 

eleftheriaonline.gr