Εντυπωσιακή εμφάνιση της «Ariston Hellas» στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015 – Συμμετοχή της Stella Mare σε ημερίδα για την Μεσογειακή διατροφή

 

10352821_928310623846037_4764263846563912522_n


Tο μεγαλύτερο γεγονός για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά.

Στην δεύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών  Ελλήνων παραγώγων ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετέχει και η «δική» μας Ariston Hellas, η όποια άνοιξε τις πύλες της χθες Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα.

Τρώμε και πίνουμε Ελλάδα

Η έκθεση αποτελεί ορόσημο για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά και τον έλληνα παραγωγό ενώ θεωρείται το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες και η πιο απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η Ariston Hellas, η οποία έχει αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές για την παρουσία της, συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ με εκλεκτά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως το ελαιόλαδο, αρωματικά ελαιόλαδα, πετιμέζι, μέλι, σταφίδα, μαρμελάδα σύκο, βαλσάμικο, βαλσάμικο με ρόδι, βαλσάμικο με σύκο και σαπούνι από ελαιόλαδο κ.α.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το ομώνυμο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που έχει λάβει θαυμάσιες κριτικές από γευσιγνώστες εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, με βάση την ελιά και όχι μόνο.

Συμμετοχή της Stella Mare σε ημερίδα για την Μεσογειακή διατροφή.

Στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ βρέθηκε και ο κ. Γιώργος Τεριζάκης από τη Stella Mare προκειμένου να μιλήσει σε ημερίδα για την Μεσογειακή διατροφή. Ο κ. Τεριζάκης αφού έκανε παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας, αναφέρθηκε στην υψηλή διατροφική αξία της Μεσογειακής διατροφής. Τέλος, ανέφερε πως τα προϊόντα της Stella Mare ανήκουν στη μεσογειακή διατροφή ενώ δεν περιέχουν πρόσθετα και συντηρητικά.