Επίσκεψη Τατούλη στην Τριφυλία [εικόνες]

 

main


Την Τριφυλία επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης συνοδευόμενος από τους  Αντιπεριφερειάρχες κα. Ν. Νικολάκου, Π. Μαντά, Ε. Αλειφέρη, τον Δημάρχο Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελα, τον Διευθυντή Διεύθυνσης Γεωργίας Τριφυλίας κ. Α. Παρασκευόπουλο παρουσία παραγωγών και εξαγωγέων, με το ενδιαφέρον του να επικεντρώνεται στα αγροτικά προιόντα και ιδίως στα καρπούζια.

Στην Τερψιθέα και τον Αγρίλη συναντήθηκε με αγρότες και εξαγωγείς και μίλησαν για τη συγκομιδή και εξαγωγή καρπουζιού, τα προβλήματα που παρουσιάζονται και τις προοπτικές. Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε τη σημαντικότητα της Τριφυλίας στην αγροτική οικονομία και είπε ότι στην αναδιάρθρωση της υπηρεσίας που θα κάνει η Περιφέρεια θα στείλει τρεις γεωπόνους επιπλέον στην ΔΑΟΚ Τριφυλίας, δίνοντας συγχαρητήρια στον Διευθυντή κ. Παρασκευόπουλο για τα αποτελέσματα της δουλειάς της Διευθύνσεως Τριφυλίας.

Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης επισκέφθηκε τα Φιλιατρά και συγκεκριμένα την Ομάδα Παραγωγών «ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών. Ενημερώθηκε για την μέχρι τώρα πορεία του συνεταιρισμού, καθώς και για την εξαγωγική του δραστηριότητα.

Δείτε εικόνες:

1

 

3