Επίσκεψη Τατούλη στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας – Από Δευτέρα ξεκινούν εκ νέου οι εργασίες [εικόνες]

 

μαιν


Το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας επισκέφθηκε χθες Σάββατο 15 Μαϊου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου του κτιρίου των Εξωτερικών Ιατρείων προϋπολογισμού 1.250.000,00€ από τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Γεώργιο Μπέζο.

Τον κ. Τατούλη κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας συνόδευαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, η αντιπεριφερειάρχης κα. Ν. Νικολάκου ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς καθώς και αυτοδιοικητικοί του Δήμου Τριφυλίας.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο της Κυπαρισσιάς όπου πραγματοποιηθηκε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την επίσκεψή του στην Κυπαρισσία ο κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Κάναμε μια αυτοψία και μια επίσκεψη στο μεγάλο έργο που γίνεται για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας μαζί με τον κ. Δήμαρχο, τους κύριους Αντιπεριφερειάρχες και τον διοικητή του Νοσοκομείου,προκειμένου να δουμε πως θα προχωρήσει ένα έργο πολυ σημαντικό για τις δομές υγείας της Τριφυλίας.

Μετά από την σύσκεψη και αφού δόθηκαν οδηγίες, είμαστε σίγουροι οτι το έργο θα προχωρήσει σε κανονικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Το εκσυγχρονισμένο και ανακαινισμενο νοσοκομειο της Κυπαρισσίας θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, κάτι που το έχουμε απόλυτη ανάγκη και αυτή είναι η φροντίδα μας, αυτή ειναι η μέριμνα μας. Απο Δευτέρα θα ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας».

 

 

Δείτε εικόνες:

 

1

 

2

 

3