Επελέχθη το λογότυπο του Δήμου Τριφυλίας σχεδιασμένο από τον Νίκο Νικολακόπουλο και την Πορφυλένια Κανελλοπούλου

 

14c38a63ace066c0a33465d7edad7604_L


Ο Δήμος Τριφυλίας πλεόν θα αποκτήσει το δικό του λογότυπο.

Η πενταμελή επιτροπή που είχε συγκροτηθεί από το Δήμο Τριφυλίας αποφάσισε να επιλέξει το νέο λογότυπο του Δήμου το οποίο σχεδιάστηκε από τον Νίκο Νικολακόπουλο και την Πορφυλένια Κανελλοπούλου. Να θυμίσουμε ότι για τον σκοπό αυτό είχε δημοσιευθεί ανοιχτή πρόσκληση υπό μορφήν διαγωνισμού με συμβολικό χρηματικό έπαθλο. Η τελική επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ανάμεσα σε 43 συμμετοχές.

Για την πρόταση αυτή θα πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας και στη συνέχεια θα γνωμοδοτήσει το Συμβούλιο Τοπωνυμίων του Νομού Μεσσηνίας.

 

 • Της Κακομοίρας

  Ο κύριος Νικολακόπουλος δεν είναι αυτός που προεκλογικά αρθρογραφούσε υπερ του κυρίου Κατσίβελα?..η κυρία Κανελλοπούλου δεν είναι η κόρη του συμβούλου της πλειοψηφίας κυρίου Ζαχαρία Κανελλόπουλου??..φανταζόμαστε τη δυσκολία της επιτροπής να επιλέξει..κρίμα στους υπόλοιπους που πίστεψαν οτι η λογική του ρουσφετιού θα είχε εκλείψει..ακόμα και σε αυτό το μικρό διαγωνισμό επικράτησε η λογική του με στήριξες θα σε στηρίξω…

 • μύωψ

  ανυπομονούμε να το δούμε… θα είναι πολύ γκαλό.

 • Μαρίνος

  Αν ισχυει αυτό που λέει ο κύριος πιο πανω να σωθούν όλες οι προτάσεις στη δημοσιοτητα να κρίνει ο κοσμος

 • Πέτρος Χρι

  Γιατί τόσο καιρό δεν παρουσιάζεται το κατα τ’αλλα «δημοκρατικά» και «αξιοκρατικά» επιλεγμένο λογότυπο ; Μήπως έχει γίνει «δανεισμός» από κάποια άλλη πρόταση; Να το δούμε κύριοι γι’ αυτό δημιουργήθηκε άλλωστε…Α, και κάτι άλλο…Η κυρία με το εύηχο όνομα (Πορφυλένια κάτι τέτοιο ) γκουχ γκουχ δεν εμφανίζόταν στην λίστα με τα ονόματα των συμμετεχόντων μέχρι πριν λίγες μέρες/ώρες γκουχ γκουχ…όποιος είδε την αρχική δημοσίευση στο site του δήμου πριν λίγες εβδομάδες καταλαβαίνει τι λέω….

  • νακος ν

   εχεις δίκιο φιλέ το όνομα της κοπέλας αυτής δεν υπήρχε στην ανακοίνωση των ονομάτων και σήμερα 29-5 το έγραψαν. Να απαντήσει ο δήμαρχος τι έχει παιχτει……

   • Πέτρος Χρι

    Και το παραλήρημα δήθεν «αξιοκρατίας» του δήμου συνοψίζεται στις ακόλουθες γραμμές…And i quote (που λένε και στο χωριό μου):

    «Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την συμμετοχή σας στην διαδικασία επιλογής δηλωτικού σήματος του Δήμου μας. Η κάθε μία από τις σαράντα τρείς (43) προτάσεις που υποβλήθηκαν, είχε τα δικά της θετικά χαρακτηριστικά αλλά έπρεπε να επιλεγεί μόνο μία πρόταση.-

    Ο Δήμαρχος Τριφυλίας

    Παναγιώτης Κατσίβελας»

    Το μήνυμα αυτό στάλθηκε σε όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και δεν τα κατάφεραν σε ένα συννυμένο και ταπεινό αρχείο pdf….

    Τα συμπεράσματα δικά σας.