Ευχαριστήριο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προς την Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

 

10985859_954342937923643_7359773918255351805_n


 

Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Ηρωικής Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

 

Ευχαριστήριο

Με το έγγραφό μου αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δεχτείτε τις ευχαριστίες μου για τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής σας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη επέτειο της Ηρωικής Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.            

       Η παρουσία της φιλαρμονικής σας υπήρξε εξαιρετική, ενθουσίασε τους επισήμους του κράτους, του νομού και της πόλης μας ως και τις χιλιάδες των θεατών οι οποίοι εξεφράσθησαν με τα κολακευτικότερα λόγια, αναβάθμισε επίσης την ποιότητα της πομπής αλλά και δημιούργησε το εφαλτήριο που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε μία ακόμη καλύτερη πομπή στις εκδηλώσεις μνήμης της Εξόδου το 2016.

       Παρακαλούμε να διαβιβαστούν τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα μέλη της φιλαρμονικής σας.

 

       Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε κάθε πρόοδο κι επιτυχία.

 

Η Πρόεδρος

Βασιλική Κώτση – Αλαφοδήμου

  • Επαμίτης

    Μπράβο στα παιδιά της φιλαρμονικής που μας κάνουν ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ κάθε χρόνο και σε κάθε εκδληλωση!! Είναι καθήκον του κάθε συμπολίτη μας να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί αυτό το θεσμό, όχι μόνο οικονομικά μέσω μηνιαίας συνδρομής αλλά να στέλνει και τα παιδιά του.