Νεότερο: Θρίλερ στην νήσο Πρώτη – Βρέθηκε Ελβετίδα που είχε χαθεί!

 

12


Έψαχναν να βρουν άτομο που είχε χαθεί με κανό από γκρούπ!

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα γκρούπ από Ελβετούς (πάνω από 15 άτομα) που έκαναν κανό και έχασαν κάποια γυναίκα από το γκρουπ!


Νεότερη ανάρτηση 12.03 π.μ.

«Τέλος καλό, όλα καλά» για μία Ελβετίδα που είχε χαθεί από ένα γκρουπ με άτομα που έκαναν κανό στην νήσο Πρώτη σήμερα το βράδυ.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ σήμανε συναγερμός στην περιοχή της Μαραθόπολης καθώς απέναντι στο νησί της Πρώτης φαινόντουσαν φωτιές και φακοί σε διάφορα σημεία του νησιού. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για λαθρομετανάστες, και μάλιστα μέχρι τις 11 το βράδυ είχαν «επιβεβεωθεί»!

Λίγο μετά τις 11.30 έγινε γνωστό ότι πρόκειται για ένα γκρούπ από άτομα που έκαναν κανό στην περιοχή και μάλιστα είχαν χάσει ένα μέλος του γκρουπ (γυναίκα) από νωρίς το απόγευμα και έψαχναν να το βρουν!

  • A.T

    το λιμενικο που ηρθε ασκοπα απο την πυλο δε πρεπει να χρεωσει τα εξοδα στους ελβετους ?
    γιατι κυκλοφορησε οτι η ελβετιδα εκανε ναζια στον αγαπημενο της

  • παναγιωτης

    Το ωραίο είναι ότι αυτοι πού ήταν μέσα στην πρώτη με τα σκάφη έλεγαν οτι ειδαν πανω απο 100 λαθρομεταναστες!! Το δε λιμενικο ειπε στους τοπικους αρχοντες που ηταν στο σημείο οτι θα εκαναν επιχείρηση το πρωι. Και μαλιστα τους ζητουσαν να στεισουν πρόχειρο καταλυμα!