Κάμερες από την Αστυνομία για όσους δεν πληρώνουν διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη- Καλαμάτα

 

2501f13b0660b99c0f863274fc6a9b39


ε λειτουργία τίθενται ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να βεβαιώνονται οι παραβάσεις μη καταβολής τελών διοδίων στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, από την Παρασκευή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη λειτουργίας Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών κατά μήκος του νέου αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Ακόμη, η Αστυνομική Διεύθυνση προειδοποιεί τους οδηγούς ότι οι παραβάτες θα τιμωρούνται, όπως ορίζει ο Νόμος, με το τσουχτερό πρόστιμο των 200 ευρώ, με αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού, της άδειας κυκλοφορίας και της αφαίρεσης πινακίδων για χρονικό διάστημα είκοσι ημερών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, όπου περιγράφονται αναλυτικά τα σημεία στα οποία θα τοποθετηθούν οι συσκευές για τον έλεγχο των παραβάσεων:

Την Παρασκευή 8.5.2015 θα πραγματοποιηθεί έναρξη λειτουργίας Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών προς βεβαίωση παραβάσεων μη καταβολής τέλους διοδίων, στους ακόλουθους Σταθμούς Διοδίων κατά μήκος του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης – Καλαμάτας:

•    Χ/θ 99+800 (Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Σπαθοβουνίου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

•    Χ/θ 146+800 (Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Νεστάνης), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•    Χ/θ 172+700 (Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Γέφυρας Μάναρι), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•    Χ/θ 195+100 (Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Βελιγοστής), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
•    Χ/θ 198+600 (Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Παραδεισίων), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων ευρώ (200,00 €), καθώς και το διοικητικό μέτρο της αφαίρεσης της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας μετά των κρατικών πινακίδων του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 παρ. 10 & 11 και του άρθρου 103 παρ. 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.