Καλαμάτα: Περισσότεροι από 300 δρομείς έτρεξαν και είπαν «ΟΧΙ» στα ναρκωτικά!

19239631_1557543850923030_942681124_n


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλαμάτα ο αγώνας 5χλμ «αφιερωμένος» στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και το ΚΕ.ΘΕ.Α. «Κύτταρο», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 300 δρομείς που αψήφησαν τη ζέστη. Το κόστος συμμετοχής στον αγών ήταν στα 3 ευρώ και τα έσοδα διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου στο ΚΕ.ΘΕ.Α. «Κύτταρο» Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτα.

Την Τριφυλία εκπροσώπησαν ο Διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων Νίκος Γεωργακόπουλος και ο γραμματέας ΑΤ Γαργαλιάνων Θανάσης Φωτόπουλος, καθώς και Διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας Γεώργιος Κρυοβρυσανάκης.

Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών από το ΚΕ.ΘΕ.Α «Κύτταρο» Καλαμάτας, συνεχίζονται απόψε στις 19:00 με «Ποδηλατοδρομία για τη Ζωή». Επίσης, την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων», στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης, υπό την  αιγίδα του Δήμου Μεσσήνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας  Μεσσηνίας. Τέλος, το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 18:30 στο γήπεδο Π. Μπαχράμης φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας-Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, της Επιτροπής Αγώνα ΣΤΕΓ-ΣΔΟ (ΤΕΙ Καλαμάτας), του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ και της Υαλοτεχνικής–Βασιλόπουλος.