Καμίνης από την Κυπαρισσία: «Να κάνουμε πολιτική και όχι σκυλοκαβγάδες» [εικόνες – βίντεο]

 

1


«Εθνική αποστολή» χαρακτήρισε το εγχείρημα που γίνεται στον χώρο της κεντροαριστεράς ο Γιώργος Καμίνης.

Από την Τριφυλία και συγκεκριμένα την Κυπαρισσία ξεκίνησε σήμερα το πρωί η περιοδεία του υποψήφιου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Ο κ. Καμίνης λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα στο γραφείο του δημάρχου, στο δημοτικό μέγαρο Κυπαρισσίας. Ο κ. Κατσίβελας κατά την υποδοχή του κ. Καμίνη τον ενημέρωσε για τα μεγάλα θέματα που αφορούν την Τριφυλία τονίζοντας πως πρόκειται για μια περιοχή με έντονη την αγροτική δραστηριότα αλλά και την τουριστική, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε το εγχείρημα που γίνεται στον χώρο της κεντροαριστεράς ως «εθνική αποστολή», σημειώνοντας πως υπάρχει μεγάλο πολιτικό κενό μεταξύ της ΝΔ και του ΖΥΡΙΖΑ. Ανέφερε πως η πολιτική κατάσταση έχει οξυνθεί πολύ και η χωρά δεν αντέχει συγκρουσιακές καταστάσεις, τονίζοντας πως αυτός ο χώρος θα πρέπει να λειτουργήσει ως ένας χώρος συνύπαρξης, με τις πολίτικες του θέσεις και αντιπαραθέσεις, που θα δείξει προς τα πού θα πρέπει να πορευτούν. Στόχος είναι η διεύρυνση του μετώπου των δημοκρατικών δυνάμεων.

«Να πάμε να κάνουμε πολιτική και όχι σκυλοκαβγάδες»

, σημείωσε με νόημα ο κ. Καμίνης.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν μεταξύ άλλων αυτοδιοικητικοί από την Τριφυλία, ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Ηλίας Τσίγγανος, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μπακούρος, ο Μπάμπης Βακαλόπουλος,  ο Γιάννης Κατσαργύρης, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, κ.α.. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και πολίτες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, ενώ προτού αναχωρήσει από την Κυπαρισσία ο κ. Καμίνης συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης επισκέφθηκε την αγορά της Κυπαρισσίας και συνομίλησε με πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμίνης γνωρίζει πολύ καλά την Τριφυλία καθώς διαθέτει οικία λίγο έξω από την Κυπαρισσία, ενώ αντιδήμαρχος πρασίνου στην πρώτη θητεία Καμίνη διετέλεσε ο  κ. Αντωνόπουλος, με καταγωγή από χωριό της Κυπαρισσίας, ο οποίος μέσω του Δήμου Αθηναίων είχε δωρίσει ένα απορριμματοφόρο στο δήμο Τριφυλίας.

Στη συνέχεια ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε το Κ.Υ. Φιλιατρών, ενώ το μεσημέρι γευμάτισε με φίλους σε ταβέρνα της Μαραθόπολης. Στις 5 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, στο Δημαρχείο της πόλης. Στις 6.15 θα μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Δημαρχείο Καλαμάτας όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Η περιοδεία του κ. Καμίνη στη Μεσσηνία θα κλείσει με ομιλία του, στις 8.15 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Rex» στην Καλαμάτα.

 

1

2

3

 

5

 

4

 

6

 

7