Κρυονέρι: Συγκίνηση στην εκδήλωση για πεσόντα Παναγιώτη Γιαννόπουλο στην Κύπρο

20597105_856549674502359_206985346216979563_n


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον πεσόντα στην Κύπρο το 1974 δεκανέα καταδρομών Παναγιώτη Γιαννόπουλο στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χθες το απόγευμα τελέστηκε θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου ο οποίος στην συνέχεια τέλεσε και την επιμνημόσυνη δέηση μπροστά στην προτομή του. Ακολούθησε ομιλία από τον φυσικό – ιστορικό ερευνητή, Γεώργιο Μαυροειδή, ενώ στη συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Τιμές απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας.

Στεφάνια στη μνήμη του πεσόντα κατέθεσαν εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, η εκπρόσωπος της Τ.Κ. Κρυονερίου Ευγενία Χονδρού, ο Δημήτρης Γιάνναρος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Πολεμιστών Τραυματιών Κύπρου 1974, από την Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας  ο Παναγιώτης Λούτος, από τον Σύλλογο Γυναικών Κοπανακίου ‘ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ η Διακουμή Πολυξένη , εκ μέρους της οικογένειας του πεσόντα καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατίβελας, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας Γιάννης Μερκούρης, Γιάννης Κατσούλας και Γιάννα Κωνσταντέλου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδρακτάς, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλης καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλέιας.