Κυνηγούσε χωρίς άδεια θήρας στα Φιλιατρά

 

159185


Για μπεκάτσα μετά τη δύση του ηλίου… και χωρίς άδεια θήρας!

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κ. Κ. και Φ. Δ. με περιοχές ευθύνης αυτές των Κυνηγετικών Συλλόγων Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας αντίστοιχα του Νομού Μεσσηνίας, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή των Φιλιατρών εντόπισαν ένα άτομο να ασκεί θήρα δίχως να διαθέτει την σχετική άδεια για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο.

Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για άσκηση θήρας άνευ της προβλεπόμενης άδειας, ενώ επίσης κατασχέθηκαν το κυνηγετικό του όπλο και τα φυσίγγια όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Η. Δ. με περιοχή ευθύνης αυτήν του Κυνηγετικού Συλλόγου Μελιγαλά, κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην περιοχή της Κοινότητας Κωνσταντίνων Δήμου Οιχαλίας εντόπισε ένα άτομο να ασκεί θήρα δίχως να διαθέτει την σχετική άδεια για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο.

Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για άσκηση θήρας άνευ της προβλεπόμενης άδειας, αλλά και για απείθεια καθώς δεν παρέδωσε το κυνηγετικό του όπλο και τα φυσίγγια όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.