Μετωπική σύγκρουση Ι.Χ στην Αγία Κυριακή

123


Ένα άτομο, νεαρής ηλικίας, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τις 7.00 το πρωί της Κυριακής στην Ε.Ο. Φιλιατρά – Μαραθόπολη, στο ύψος της Αγίας Κυριακής, στην άκρως επικίνδυνη στροφή της Αγίας Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline ο οδηγός του πρώτου οχήματος (μαύρο), με κατεύθυνση προς Φιλιατρά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να συγκρουστεί μετωπικά με δεύτερο ΙΧ (ασημί) το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς Μαραθόπολη.

Στο πρώτο αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς Φιλιατρά, επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας, και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο οδηγός του δευτέρου οχήματος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό και μεταφέρθηκε, αρχικά, στο Κ.Υ. Φιλιατρών ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα ερευνούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ στο σημείο μετέβη και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων προκειμένου να καθαρίσει το δρόμο από λάδια που είχαν πέσει στο δρόμο.

Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου στην Αγία Κυριακή θεωρείται πολύ επικίνδυνο, καθώς υπάρχει περιορισμένη ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς και δυσκολία στη διέλευση των οχημάτων καθώς ο δρόμος στενεύει επικίνδυνα στο συγκριμένο σημείο,ενώ στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα.

Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιες αρχές, Δήμος και ιδιαίτερα η Περιφέρεια που είναι και  αρμόδια για την συντήρηση του επαρχιακού δικτύου, να μεριμνήσουν ώστε να κάνουν κάποιο τεχνικό έργο για να μην έχουμε και άλλα ατυχήματα.

  • Γιώργος

    Μήπως κάνετε κάποιο λάθος;;; στο μαύρο αμάξι ήταν δύο και ο ένας τραυματίστηκε και στο ασημί αμάξι ο οδηγός άρα δύο άτομα τραυματίστηκαν και όλοι μαζί ήταν 3 όχι 4 πολυξερη όλοι Που νομίζετε ότι τα ξέρετε ολα