Με το λεωφορείο…από Καλαμάτα στην Αθήνα ο Γενικόw Γραμματέαw του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος

 

23


Έκπληκτοι  οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας είδαν στο λεωφορείο της γραμμής Καλαμάτα – Αθήνα που αναχώρησε στις 7.15 μ.μ. από Καλαμάτα ένα από τα πιο δημοφιλή ίσως πρόσωπα των τελευταίων δύο περίπου ετών να συνταξιδεύει μαζί τους.
Πρόκειται για τον Γενικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ Μεσσήνιο Στέλιο Στασινόπουλο που προτιμά να ταξιδεύει για την εργασία του στην Αθήνα με το λεωφορείο της γραμμής κι όχι με κάποιο ακριβόυπηρεσιακό αυτοκίνητο και σωματοφύλακες που σίγουρα θα του δίνει η υπηρεσία του, για αυτή την μεγάλη θέση.

Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα απλότητας και μετριοφροσύνης από τον Μεσσήνιο Στέλιο Στασινόπουλο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς και για πολλά θέματα που νομίζουν ότι οι μεγάλοι  Έλληνες κατοικούν μόνο στο Κολωνάκι ή στα ακριβά προάστια… Βέβαια η στάση του Γενικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επιβάτες που πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του δείξουν τον θαυμασμό τους για τις ενέργειές του γενικά. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι μια αυστηρή προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η θέση του στην κορυφή του ΣΔΟΕ που κάποιοι θέλησαν τότε να την λοιδορήσουν μια και δεν τον ήξερε κανείς…

 

best-tv