Με Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο τιμήθηκε το εξτρά παρθένο ελαιόλαδο Γαργαλιάνων από τη «Μεσσηνιακή Γη»

 

main


Δύο βραβεία, ένα χρυσό και ένα αργυρό, απέσπασε στην εξειδικευμένη έκθεση για τον ελαιοκομικό τομέα στην Ελλάδα, Ελαιοτεχνία, Μεσογειακή έκθεση ελιάς και ελαιολάδου που πραγματοποιηθηκε στις 15-17 Μαϊου 2015 στην αίθουσα Ξιφασκίας στο Ελληνικό, το εξτρά παρθένο ελαιόλαδο «Ambrosia», το οποίο είναι από την περιοχή των Γαργαλιάνων και συσκευάζεται στους Γαργαλιάνους από την εταιρεία «Μεσσηνιακή Γη».

Ambrosia_20flasche_203

Η έκθεση προβάλλει τον ελαιοκομικό τομέα που απασχολεί και ενδιαφέρει περισσότερες από 1.000.000 επαγγελματίες, ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, εμπόρους κλπ. Αποτελεί τόπο συνάντησης και προβολής για τυποποιητές ελαιολάδου και ελιάς, εξαγωγείς τελικού προϊόντος, εργαστήρια και όργανα ποιοτικού ελέγχου, πιστοποίηση κατά πρότυπα iso και haccp, μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου και ελιάς.

logo

 

Χρυσό Μετάλλιο για το λάδι «Ambrosia» στην κατηγορία ελαφρού φρουτώδους.

poiotita

 

Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία ετικέτα (συσκευασία).

siskevasia

Η εταιρεία

Η εταιρεία «Μεσσηνιακή Γη» δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιολάδου από το 1991 και βρίσκεται στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Στην άρτια εξοπλισμένη μονάδα τυποποίησης επεξεργάζεται ελαιόλαδο το οποίο συλλέγει από τους παραγωγούς της περιοχής των Γαργαλιάνων και των γύρω χωριών και προέρχεται μόνο από ελαιόδενδρα της ποικιλίας Κορωνέικη.

Θέλοντας να εξειδικεύσουμε και να διασφαλίσουμε την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, η εταιρεία μας επεκτάθηκε και στην έκθλιψη του ελαιολάδου δημιουργώντας το 2007 ένα υπερσύγχρονο Ελαιοτριβείο. Φιλικό ως προς το περιβάλλον και εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του ISO 22000:2005 παράγουμε ελαιόλαδο (Εξαιρετικά Παρθένο και Βιολογικό) σε χαμηλές θερμοκρασίες «εν ψυχρώ».

Το αποτέλεσμα είναι Εξαιρετικό. Φρουτώδες άρωμα, έντονη γεύση, χαμηλούς δείκτες οξύτητας.