Μπέζος για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας: «Βγείτε να απολογηθείτε στην Τριφυλιακή Κοινωνία – Τα παιχνίδια τελείωσαν»

 

ΜΠΕΖΟΣ


Γ.Μπέζος: «Είναι πολύ γελασμένος οποιοσδήποτε νομίζει ότι μπορεί να παίζει με την Υγεία των Πολιτών. Ας το πάρουν κάποιοι απόφαση. Το έργο θα γίνει. Το χρειάζεται η κοινωνία και ο τόπος της Τριφυλλίας».

Άστραψε και βρόντηξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του newsmessinia ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος σε κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας με αντικείμενο συζήτησης την επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν ανακύψει και έχουν προκαλέσει το πάγωμα των εργασιών της αναδιαρύθμισης του ισογείου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Μπέζος, παρακολουθώντας επί 2ωρο τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές του έργου τον ανάδοχο και τους επιβλέποντες μηχανικούς- σε ένα θέατρο του παραλόγου, να επιρρίπτουν ο ένας  στον άλλο ευθύνες,  χωρίς να προτάσσουν κυρίως την αναγκαιότητα της συνέχισης και ολοκλήρωσης ενός τόσο σημαντικού για την περιοχή έργου «ξέσπασε» και κυριολεκτικά ωρυόμενος κατήγγειλε μπροστά τους, τέτοιου είδους συμπεριφορές, ανευθυνότητες και μεθοδεύσεις.