Νομικά θα προσφύγει άμεσα η «Φάρις» για τη ματαίωση της συναυλίας Μάλαμα

 

83447eb2217d0ab4d3b6382d05c3519e_L


Προσφεύγει νομικά για τη ματαίωση της συναυλίας Μάλαμα η «Φάρις».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της «Φάρις»:

«Για την προγραμματισμένη αρχικά την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, συναυλία με το Σωκράτη Μάλαμα, οργάνωση και παραγωγή αποκλειστικά της Εταιρείας BackStage με εκπρόσωπο την κ. Αθηνά Μπαλτά, παραχωρήθηκε από τη ΦΑΡΙΣ με βάση συμφωνητικό, η χρήση του αμφιθεάτρου του Κάστρου.

Η έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων όπως γίνεται συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις, έγινε αποκλειστικά με ευθύνη της εταιρείας.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η ΦΑΡΙΣ παρείχαν στήριξη στην προβολή της συναυλίας, αφού πρόκειται για ένα καλλιτέχνη εγνωσμένης αξίας όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, στη λογική ότι τέτοια καλλιτεχνικά γεγονότα ενισχύουν την πολιτιστική ζωή της πόλης.

Η συναυλία ακυρώθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανώτριας εταιρείας για λόγους ανωτέρας βίας. Λόγοι αόριστοι και κατά κοινή αίσθηση μη αποδεκτοί. Λόγοι που δημιούργησαν μια δικαιολογημένη αναστάτωση και που εκθέτουν πάνω απ’ όλα τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Παρά τη διαβεβαίωση της οργανώτριας εταιρείας, οτι η επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους των εισιτηρίων θα γίνει άμεσα, η ΦΑΡΙΣ θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο τόσο για να προστατεύσει την αξιοπιστία των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην πόλη, όσο και τα συμφέροντα των συμπολιτών μας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Νίκος Μπασακίδης