Ξεκίνησε η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας από τους Γαργαλιάνους

 

Main1


Ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 6 Μαΐου, το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων, και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Μιλώντας στο gargalianoionline ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και συντονιστής για τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, κ. Ιωάννης Αδρακτάς, σημείωσε πως τα έργα της αγροτικής οδοποιίας, περιλαμβάνουν καθαρισμούς, διαμορφώσεις, συντηρήσεις ενώ σε κάποια σημεία θα πέσει και χαλίκι σε αγροτικούς δρόμους σε όλη την έκταση της Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Αδρακτάς έχει ήδη πραγματοποιηθεί η προμήθεια θραυστού υλικού το οποίο έχει αποθηκευτεί στο αμαξοστάσιο της Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από την περιοχή «Λάκκες» Γαργαλιάνων και αφου ολοκληρωθεί στην Τ.Κ. Γαργαλιάνων, θα περιλαμβάνει κατα σειρά τις τοπικές κοινότητες της Φλόκας, του Πύργου, του Μουζακίου, της Βάλτας, της Μουζούστας και της Τραγάνας.

Σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο κ. Αδρακτάς, σημειώνονται τα εξής:

Παρακαλούνται οι παρόδιοι

α) Να απομακρύνουν αγωγούς (λάστιχα) άρδευσης από τις γράνες διότι σε περίπτωση βλάβης ο Δήμος δεν θα φέρει ευθύνη για την αποκατάστασή τους, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 1/2008 – ΦΕΚ 1501/Β’/30.7.2008

β) Να απομακρύνουν οτιδήποτε παρεμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων στους αγροτικούς δρόμους (π.χ. κλαδιά δένδρων κ.α.)

 

 

11

 

12