Οι αναφορές Νικολάκου σε «μίζες» και «πολιτικά κόμματα» έφερε … αναταράξεις στην παράταξη Τατούλη

 

50bfb1e0a9ac7fc1f741f3c586c2f4d1_L


Ένα ξέσπασμα της Ντίνας Νικολάκου «σημάδεψε» τη συζήτηση που έγινε χθες για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
«Οι προϋπολογισμοί σχεδιάζονται σαν να είμαστε σε επιτροπεία, σε κατοχή. Είμαστε υπό κατοχή, πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι αυτό.» είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε …
«Για δείτε σήμερα τι γίνεται στη χώρα. Τι δήλωσε σήμερα η γραμματέας του Χριστοφοράκου. Ότι δύο από τα πιο σημαντικά κόμματα της χώρας, τα λέει ευθέως ότι είναι μιζαδόροι. Και τον σημερινό υποψήφιο Πρωθυπουργό και υποτίθεται αυριανό και όλο το σύνολο του ΠΑΣΟΚ και όλο σχεδόν τον πολιτικό κόσμο της χώρας, τους λέει μιζαδόρους. Νιώθετε υπερήφανοι για αυτό;»
Να σημειωθεί ότι στα όσα είπε η κυρία Νικολάκου για τις μίζες των κομμάτων, προκάλεσε αντιδράσεις στην ίδια την παράταξη της πλειοψηφίας, με τον κ. Τζεφεράκο και την κα. Παναγιωτοπούλου να μην συμφωνούν και να το εκφράζουν ανοιχτά.
Η κυρία Νικολάκου ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται όσα λέγονται, αλλά ότι πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τα πολιτικά κόμματα.
Πάντως, οι … αναταράξεις μέσα στην παράταξη του Περιφερειάρχη ήταν αναμενόμενες από τη στιγμή το No2 της παράταξης, Ντίνα Νικολάκου έβαλε στο «κάδρο» τη ΝΔ και εμμέσως τον Πρόεδρο της, Κυριάκος Μητσοτάκη. Έστω κι αν η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμιζε ότι δεν αποδέχεται όσα λέγονται, αλλά ζητάει εξηγήσεις, μόνο και μόνο αυτή η αναφορά έφερε άμεσα αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξης.