Οι Γαργαλιάνοι αποκτούν Βιολογικό Καθαρισμό!

 

1


Ένα σημαντικό βήμα για την επίλυση ενός μείζονος περιβαλλοντικού ζητήματος που απασχολεί εδώ και δεκαετίες την περιοχή των Γαργαλιάνων, έγινε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τριφυλίας.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΞΩΝ, κ. Σπύρο Νικολόπουλο για την παράδοση της περιβαντολλογικής μελέτης του έργου για την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού των Γαργαλιάνων. Ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να κατατεθεί στην Περιφέρεια για την τελική έγκριση.

«Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς για μία υπόθεση που λίμναζε επί 16 χρόνια μετά από πολύ επίπονο αγώνα και προσπάθειες καταφέραμε να ξεκολλήσουμε αυτό το σημαντικό έργο για τους Γαργαλιάνους ενώ πήραμε πρωτοβουλίες προκειμένου να προλάβουμε τις ημερομηνίες πρίν αλλάξει το περιεχόμενο των περιβαλλοντολογικών μελετών που θα καθιστούσε αδύνατο το έργο να γίνει»

σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας.

Και κατέληξε ο κ. Κατσίβελας:

«Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει καμία από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές έγινε τώρα, είναι γεγονός ότι φτάσαμε στο τέλος».