ΟΠΚΕ και ΟΕΠΤΑ «σάρωσαν» στους Γαργαλιάνους μετά την επίσκεψη Κατσίβελα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

DSC_5611-Medium


Καλύτερη αστυνόμευση ζήτησε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κι απ’ το ίδιο βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή.

«Καλύτερη αστυνόμευση» ζήτησε στη συνάντησή του με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παν. Κατσίβελας και το ίδιο είπε και στις δηλώσεις του έξω από την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και από το ίδιο βράδυ κιόλας η Αστυνομία στην περιοχή της Τριφυλίας και ιδίως στους Γαργαλιάνους ήταν παραπάνω από έντονη.

Κλιμάκια της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ «σάρωσαν» την περιοχή και προχώρησαν και σε προσαγωγές – συλλήψεις προς εμπέδωση της ασφάλειας στους πολίτες που ο κ. Κατσίβελας είπε ότι δεν αισθάνονται ασφάλεια επειδή σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τριφυλίας «υπάρχει έλλειμμα αστυνομικών στην περιοχή».

«Δεν συναντήσαμε καλύτερη αστυνόμευση, αστυνομικούς στον δρόμο δεν είδαμε. Η κοινωνία της Τριφυλίας είναι σε αγωνία…»,

είπε χθες εξερχόμενος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ο κ. Κατσίβελας ο οποίος χθες το βράδυ πρέπει να ήταν πανευτυχής βλέποντας κλιμάκια της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ στην περιοχή των Γαργαλιάνων. Δεν γνωρίζουμε εάν σήμερα ευχαρίστησε και συνεχάρη την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή για τις αστυνομικές επιχειρήσεις και την έντονη αστυνομική παρουσία χθες στην περιοχή των Γαργαλιάνων ή εάν ζήτησε να ενταθούν ακόμα περισσότερο οι έλεγχοι και να αυξηθεί και να γίνει ακόμα εντονότερη η αστυνομική παρουσία στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων και τον Δήμο Τριφυλίας όσο πλησιάζει η εποχή της ελαιοσυγκομιδής όπου στην περιοχή έρχονται για το ράβδο χιλιάδες αλλοδαποί κυρίως αλλά και ημεδαποί από άλλες περιοχές, για ελέγχους χαρτιών και εργόσημων.

Γεγονός είναι πως το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, το οποίο υπάγεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, μόνο φέτος το καλοκαίρι έχει κατασχέσει περισσότερα από 4.000 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στην περιοχή της Τριφυλίας… στα πλαίσια της «αστυνόμευσης»… από αστυνομικούς που είναι στο δρόμο καθημερινά και ρισκάρουν.

Χθες πάντως σίγουρα με τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη στην περιοχή ο κ. Κατσίβελας θα κοιμήθηκε ήσυχος διότι η παρουσία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και η συνάντησή του με τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή έφερε το επιθυμητό για την Δημοτική Αρχή Τριφυλίας αποτέλεσμα της αύξησης της αστυνομικής παρουσίας στην Τριφυλία με διαρκείς ελέγχους από κλιμάκια της ΟΠΚΕ και της ΟΕΠΤΑ, που ο κ. Κατσίβελα θα θέλει σε καθημερινή βάση, νύχτα και ημέρα, να επιχειρούν στην περιοχή για την ασφάλεια των κατοίκων που είπε ότι η κοινωνία της Τριφυλίας είναι σε αγωνία.