Ουρές για τσάμπα βενζίνη τα ξημερώματα στην Τρίπολη… όταν ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη!!!

 

f546f94a5ef48dbf67b1b23b04710e3b_M


Πάρτι» έκαναν τσαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη αφού αυτόματο μηχάνημα πώλησης βενζίνης είχε βλάβη και ανεφοδιάζε οχήματα χωρίς χρήματα!

Oδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr έσπευσαν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεά βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ με δωρεάν βενζίνη των οχημάτων που περνούσαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Ο πρατηριούχος θα καταθέσει μήνυση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Όπως ανέφερε, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.