Ο Μανώλης βολιδοσκοπεί για υποψηφιότητα στην περιφέρεια

 

manolis


Ανοιχτός σε μια πιθανή υποψηφιότητα στην Πελοπόννησο, απέναντι από τον Πέτρο Τατούλη φαίνεται ότι είναι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ».

Ο κος Μανώλης δήλωσε από την Καλαμάτα ότι δέχεται ενοχλήσεις από πολλούς και στελέχη του χώρου της Ν.Δ., να ασχοληθεί ξανά με την Περιφέρεια. Όπως είπε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία»: «Παρακολουθώ από κοντά με ενδιαφέρον αυτά που γίνονται και δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που λειτουργεί η Περιφέρεια. Θα μπορέσουμε να πούμε πολλά στο μέλλον από τη στιγμή που θα αποφασίσω να ασχοληθώ οριστικά με την Περιφέρεια. Γίνονται κάποιες δημοσκοπήσεις».

Πρόσθεσε δε ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα αποφασίσει:  «Με ενδιαφέρει να δω και να στηρίξω μια προσπάθεια στην Περιφέρεια, που θα αλλάξει κάποια πράγματα. Εφόσον εκτιμήσω και καταλήξω ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος μέσα από μια συσπείρωση απέναντι στο μνημόνιο, θα έβλεπα την πιθανότητα και το ενδεχόμενο να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις μια τέτοια προσπάθεια. Αφήστε, το επόμενο δίμηνο είναι κρίσιμο για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που είμαι υποψήφιος, θα είναι ψηφοδέλτιο αντιμνημονιακό, ανεξάρτητο, με υποψηφίους από παντού, απ’ όλο το πολιτικό φάσμα που συμφωνούν σ’ αυτή τη στρατηγική».