Ο Τατούλης τα «έσουρε» στην Κυβέρνηση από το Κοπανάκι για τις δηλώσεις Βούτση και το διορισμό Παππά!

 

0


Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του πατέρα του υπουργού Ν. Παππά, Στέλιου, ως προέδρου της διοίκησης του ΟΑΣΘ λέγοντας:

Είπαν πως διορίστηκε για να καθαρίσει τον Οργανισμό από την Κόπρο του Αυγεία. Αυτό ήταν το επιχείρημα όλων των πραξικοπηματιών  που έχουν ακολουθηθεί σε αυτό τον τόπο.

Ο Περιφερειάρχης στην έναρξη της ομιλίας του μίλησε για «πραξικοπηματικές διαδικασίες» αναφερόμενος στο διορισμό του πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά, Στέλιου, ως προέδρου του ΟΑΣΘ.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «ανιστόρητη» και «ιδεοληπτική» την αναφορά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Τέλος, σχολίασε, αναφερόμενος στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Γιώργο Δέδε, ότι η Περιφερειακή Αρχή εγκαινιάζει έργα που έκανε η ίδια η Περιφέρεια ενώ άλλοι εγκαινιάζουν έργα που δεν είναι δικά τους, θυμίζοντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, το τραγούδι «ήρθε στο χωριό ο αρκουδιάρης»!

  • Hastanapan .

    από το Κοπανάκι τα »έσουρε» λέει ο Τατούλης στην κυβέρνιση για τον ΟΑΣΘ…χαχαχα
    Για τράβα Σαλόνικα γιαβρίμ να πεις τις ίδιες π@π@ριές για τον ΟΑΣΘ για να δούμε πως θα φύγεις από τα καρντάσια. Για τους »αρκουδιάριδες στα χωριά» πες τα ίδια στον Χαρίτση όταν έρθει στην Τριπολιτσά…