Ο Τομέαρχης Υποδομών της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης στην Κυπαρισσία

1


Επίσκεψη στην έδρα του Δήμος Τριφυλίας στην Κυπαρισσία πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 14 Μαΐου, ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κυπαρισσίας όπου συναντήθηκε με τους αντιδημάρχους Ιωάννη Αδρακτά και Παναγιώτη Τσίγγανο και την πρόεδρο του Τ.Σ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.

Ο κ. Αυγενάκης σε δηλώσεις του ήταν αιχμηρός κατά του αναπληρωτή υπουργού υποδομών.

Να μας πει αν έχει κάνει μία περιοδεία, μία επίσκεψη σ’ ένα εργοτάξιο κι ας είναι τρεισήμισι μήνες υπουργός αρμόδιος για τις υποδομές. Δεν έχει επισκεφθεί καν, δε γνωρίζει καν τι σημαίνει εργοτάξιο, με την ιδιότητα φυσικά του αναπληρωτή υπουργού και αρμοδιότητα τα θέματα αυτά κι από την άλλη, αρέσκεται στο να δίνει συνεντεύξεις, να κάνει δηλώσεις, να αφήνει, να διοχετεύει ευχάριστες εξαγγελίες, αλλά από έργο δυσκολεύομαι να βρω έστω και ένα, έστω και ένα, αυτούς τους τρεισήμισι μήνες, είπε σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης του κόμματος της ΝΔ.

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε για έργα στο Δήμο Τριφυλίας που η υλοποίησή τους είναι αναγκαία. Για εθνικά οδικά δίκτυα, για το λιμάνι Κυπαρισσίας, το Βιολογικό Καθαρισμό και τα δίκτυα των Γαργαλιάνων, το Κάστρο Κυπαρισσίας και άλλα.

2

Μετά την ενημέρωση έκανε αυτοψία στο λιμάνι της Κυπαρισσίας. Εκεί ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων Τριφυλίας Κώστας Ροϊλός του έδωσε δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου για το λιμάνι, ενώ ήταν έντονα επικριτικός για την αδιαφορία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά ως Πρωθυπουργού για το λιμάνι, που δεν έκανε τίποτα και αφέθηκε να καταστραφεί.