Πάρτι κάνουν τα χορτάρια στο οδικό δίκτυο της Τριφυλίας!

 

_DSC7673


Κάδοι τοποθετημένοι σε επικίνδυνα σημεία και πυκνή βλάστηση η οποία έχει καλύψει τις πινακίδες και σε αρκετά σημεία έχει «εισβάλει» στο οδόστρωμα συνθέτουν μια άκρως αντιαισθητική αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνη εικόνα για το επαρχιακό δίκτυο της Τριφυλίας.

Εν όψει καλοκαιρινής περιόδου με την κίνηση των αυτοκίνητων στο επαρχιακό δίκτυο να είναι ιδιαίτερα αυξημένη… δυστυχώς… ιδιαίτερα αυξημένος είναι και ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί καθώς η πυκνή βλάστηση σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου παρεμποδίζει ακόμη και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πινακίδες οδικής σήμανσης κρυμμένες μέσα στην άγρια βλάστηση, κάδοι τοποθετημένοι με προχειρότητα, ειδικά στο τμήμα Λαγκούβαρδος – Αγία Κυριακή, χορτάρια που ακουμπούν στην κυριολεξία τα διερχόμενα οχήματα καθώς έχουν «εισβάλει» στην άσφαλτο αποτελούν άμεσο κίνδυνο σε ένα ούτως ή άλλως επικίνδυνο οδικό δίκτυο λόγω παλαιότητας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να φροντίσουν να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να καθαριστούν τα επικίνδυνα σημεία και να αποφευχθούν τα χειρότερα.