Παράπονα αναγνώστη για… ντοματιά η οποία «ξεφύτρωσε» κοντά στην είσοδο των Φιλιατρών

 

1


Αναγνώστης από τα Φιλιατρά έστειλε δύο φωτογραφίες όπου φαίνεται παραπλεύρως της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, κοντά στην είσοδο της πόλης, να βρίσκονται πεταγμένες σε μεγάλη ποσότητα ξεριζωμένες ντοματιές και κάποιες ντομάτες, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα μικρό σκουπιδότοπο όπου αποτελεί άσχημη εικόνα για όποιον περνά από το σημείο ενώ βρίσκονται εκεί για τουλάχιστον δύο μέρες.

2

  • FILIATRINOS POLITIS

    ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ »ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ» ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ »ΦΥΤΡΩΣΑΝ» ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ »ΦΥΤΡΩΣΕΙ» ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ »ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ» ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΙΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ…
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΑΡΗ!
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ »ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ» ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ….