Παρέμβαση με ψήφισμα στο Δ.Σ. Τριφυλίας στο θέμα των ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων

 

Untitled-2


Χορηγίες στο δημο απο ίδρυμα Μποδοσάκη για σχολεία και ιδιώτης με 2000 λίτρα πετρελαίου για τα σχολεία ανακοινώθηκαν στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθως υπάρχει ευαισθησία για τις λειτουργικές τους δαπάνες.

Ο Δημαρχος Τριφυλιας κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ευχήθηκε να ειναι παραγωγική χρονια να για τη προεκλογική περίοδο είπε οτι ειναι χρονιά μεγάλων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου μας. Μίλησε για το νέο φορέα υποστήριξης υπέρ των απόρων μέσα απο ευρωπαϊκό προγραμμα που θα στηριχθεί απο την περιφέρεια, τους Δήμους και φορείς ενω στη δράση θα μετέχουν μέχρι νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου ζητώντας ο ΔΗΜΟΣ να συμμετέχει στη δράση.

Για το θεμα του ΕΛΤΑ Γαργαλιανων εξήγησε οτι δεν τέθηκε ποτε θεμα λουκέτου όπως τον διαβεβαίωσε ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του ιδρύματος οποτε ο ΔΗΜΟΣ θα το παρακολουθεί απο κοντά…

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σχολιάζοντας το θεμα του ΕΛΤΑ με αφορμή την διαμαρτυρία του εμπορικού συλλόγου, ζήτησε να υλοποιηθεί ψήφισμα υπέρ της διατήρησης του γραφείου ενώ αποκάλυψε απόφαση με την οποια οι αρμοδιότητες τους θα αλλάξουν μορφή.

Ο Δημαρχος συμφώνησε με τη πρόταση ψηφίσματος θέτοντας το θεμα μη ανοχής για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ που θα υποβαθμιστουν μελλοντικά.

Για το τουριστικό περίπτερο ο δήμαρχος μίλησε για δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη με την οποια ο ΔΗΜΟΣ ζήτησε έξωση το ενοικιαστή αναμένοντας την οριστική δικαστική απόφαση πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Για το θεμα νομιμότητας του τουριστικού είπε οτι αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης πριν γίνει νέα προκήρυξη μίσθωσης.

ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ | radio936