Παρουσίαση της “Νέστωρ Α.Ε.” σήμερα στο «Elite»

 

6d828fb69d253a5e4ccc9871de2d21fe_L


Εσπερίδα διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου στην Καλαμάτα, στις 6 το απόγευμα, με θέμα τη σύμπραξη «Νέστωρ Οινοποιητική Μεσσηνίας Α.Ε.», που την αποτελούν ο «Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας «Ο Νέστωρ»» με έδρα τη Χώρα, και η «Λαφαζάνης Οινοποιητική Α.Ε.» με έδρα τις Αρχαίες Κλεωνές της Νεμέας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Elite City Resort», με συντονιστή τον οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Δημήτρη Χατζηνικολάου, και η είσοδος είναι με πρόσκληση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «οι δύο φορείς αποφάσισαν να ενώσουν την εμπειρία και τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αξιοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τον πλούσιο αμπελώνα της Μεσσηνίας, προς όφελος της τοπικής και εθνικής οικονομίας, και να τον αναδείξουν περαιτέρω με μια αξιόλογη γκάμα από ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα. Η έδρα της νέας εταιρείας βρίσκεται στον Πύργο Τριφυλίας και επιδίωξή της είναι να συμβάλει κατά το δυνατόν στην εμπέδωση της μεσσηνιακής προέλευσης στον αμπελο-οινικό τομέα, ως ιδιαίτερα ποιοτικής και αξιόπιστης, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το «Μεσσηνιακό καλάθι».

Η εταιρεία έχει επίσης στα πλάνα της να συμβάλει στην πολύ σπουδαία τουριστική ανάπτυξη, που ήδη παρατηρείται στο νομό, με μια ιδιαίτερη πτυχή του, τoν οίνο-τουρισμό, με προσέλκυση επισκεπτών στο οινοποιείο της και με την προσπάθεια δημιουργίας, από κοινού με άλλες τοπικές επιχειρήσεις, των δρόμων κρασιού της Μεσσηνίας».

  • Μαρκος

    μπράβο πολύ καλη προσπαθεια. Μετα απο μια σειρα αποτυχημενους προέδρους που έστειλαν τον Νέστορα στα τάρταρα η λύση αυτή ηταν μονόδρομος. Άγαλμα να του στήσουν του Λαφαζάνη οι Μεσσηνιοι. Α και τους προέδρους που στην πορεία τους οποία θέση κι αν πήραν φεύγοντας άφησαν πίσω τους στάχτες ας τους κρίνει η δικαιοσυνη