Περί ηθικής και νομιμότητας ο λόγος νο2 – 20.500 ευρώ από την ΔΕΥΑΤ στον αδερφό του Δημάρχου Τριφυλίας

 

deya


Με νόμιμες διαδικασίες πέρα από κάθε αμφιβολία!

Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα η νομιμότητα συγκρούεται με την ηθική στο Δήμο Τριφυλίας, με αφορμή πέντε (5) συμβάσεις έργων, μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος, που έγιναν από την Δημοσία Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Τριφυλίας στα μέσα Ιουλίου συνολικού ύψους 20.566,41 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ, προς την εταιρεία ENERBIS Ι.Κ.Ε. με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Δημήτριο Κατσίβελα, αδελφό του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα. Όλες οι συμβάσεις αφορούσαν την προμήθεια δοσομετρικών αντλιών χλωρίωσης και εξαρτημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη σύμβαση υπογράφηκε στις 17 Ιουλίου 2017 μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ κ. Γυφτάκη και του νόμιμου εκπροσώπου της ENERBIS ΙΚΕ κ. Δ. Κατσίβελα και αφορούσε την προμήθεια δοσομετρικών αντλιών χλωρίωσης και εξαρτημάτων Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων και Αετού ύψους 1514,04 ευρώ μαζί ΦΠΑ.

1

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ διάλεξε την πιο συμφέρουσα από τις υπόλοιπες προσφορές, αυτή της ENERBIS IKE με εκπρώσοπο στην πρόσκληση τον κ. Κ. Λυμπερόπουλο, οι οποίες ήταν οι εξής:

1

Στις 18 Ιουλιου 2017 υπογράφηκε νέα σύμβαση για την προμήθεια δοσομετρικών αντλιών χλωρίωσης και εξαρτημάτων για την Δ.Κ. Τριπύλας ύψους 9.441,13 ευρώ μαζί με ΦΠΑ.

5

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ διάλεξε την πιο συμφέρουσα από τις υπόλοιπες προσφορές, αυτή της ENERBIS IKE με εκπρώσοπο στην πρόσκληση τον κ. Κ. Λυμπερόπουλο, οι οποίες ήταν οι εξής:

2

Επίσης, στις 18 Ιουλιου 2017 υπογράφηκε μια ακόμη σύμβαση για την προμήθεια δοσομετρικών αντλιών χλωρίωσης και εξαρτημάτων για την Δ.Ε. Αυλώνας ύψους 4.134,16 ευρώ μαζί με ΦΠΑ.

2

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ διάλεξε την πιο συμφέρουσα από τις υπόλοιπες προσφορές, αυτή της ENERBIS IKE με εκπρώσοπο στην πρόσκληση τον κ. Κ. Λυμπερόπουλο, οι οποίες ήταν οι εξής:

65

Στις 19 Ιουλίου υπογράφηκαν δύο ακόμη συμβάσεις για την προμήθεια δοσομετρικών αντλιών χλωρίωσης και εξαρτημάτων, η πρώτη αφορούσε την Δ.Κ. Φιλιατρών ύψους 3.320,72 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α., και μια ακόμη για την Δ.Κ. Αετού ύψους 2.156,36 μαζί με ΦΠΑ.

4

3

3

4

Γεγονός είναι πάντως πως οι σωρηδόν αναθέσεις στον αδερφό του δημάρχου Τριφυλίας, προκαλούν τους δημότες αλλά και το περί δικαίου και ηθικής αίσθημα. Και ρωτάμε ξανά…το νόμιμο… είναι και ηθικό;

 

 • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

 • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΟΚ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

  • Hastanapan .

   κρατάει το φανάρι στους ΄΄άριστους΄΄. Η παράταξη πάνω από όλους και όλα…

 • Σανοκρατωρας

  Περα απο την λεξη γουρνοπουλα-φωτογραφιση-ποζα-Ριβιερα υπαρχει και η λεξη φιλοτιμο…
  Αν ειχαν πετσα αυτοι που ψηφιζουν αυτα οχι η Τριφυλια αλλα και η Ελλαδα ολοκληρη θα ειχε καλυτερη τυχη…
  Ο μιστερ Μπλου-Τζην βολτες με το Magic Αγροτικο και πουλαει πατατες και πεπονια ανενοχλητος…
  Ο αποσποντα συμβουλος φυτευει στυλους της ΔΕΗ…
  Ο εξαπτερυγος ανοιγει διαπλατα τις σχολικες αιθουσες…
  Ερχεται και τωρα γεματος ηθος-περηφανεια και γεματη κοιλια εξαδερφος να τα ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…
  Ποιος Τσοβολας εδω μιλαμε για παρτυ στην επαυλη του μακαριτη Χιου και τα κουνελακια ολα πνιγμενα…
  Ρε παιδια κανενας αν εχουμε ξεχασει κανεναν συγχωρεστε μας ειναι πολλες οι αναθεσεις Αντωνη…

 • καταλάβατε τώρα γατάκια γιατί ενώ είπατε το νερό – νεράκι ο πρόεδρος μένει αγέρωχος και αμετακίνητος? ανοίγει καλά τις προσφορές….