Περιμένοντας την ανάπτυξη… στο λιοπύρι!

18449322_10155285701017733_7246478034593278973_o


 

Είναι κρίμα να αντικρίζει κάποιος αυτή την εικόνα έξω από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας σε μια περιοχή (Μεσσηνία) που τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός έχει αυξηθεί κατακόρυφα…

Γράφει ο καλός συνάδελφος Θανάσης Πουλόπουλος στο facebook:

Welcome…. και καλό μαύρισμα έξω από το αεροδρόμιο…. Αυτό το ζευγάρι, μόλις αφίχθη, ΣΗΜΕΡΑ (σ.σ. χθες) 14/5 στη Μυθική Πελοπόννησο… Το ρεπορτάζ συνεχίζεται….

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Η…. Ελληνική γραφειοκρατία κρατάει στο λιοπύρι τους τουρίστες εδώ και δύο χρόνια!

Επειδή το θέαμα είναι άκρως προσβλητικό για μία χώρα που περιμένει εκατομμύρια τουρίστες και χιλιάδες ζουν από αυτόν ως «ατμομηχανή» αλλά και για ένα Νομό που διαφημίζει την πρόοδο στον τουρισμό, στις πτήσεις κλπ, το ρεπορτάζ μας αποκαλύπτει το εξής τραγελαφικό: Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο (επιτροπή), που οριοθετεί τις στάσεις και αποτελείται από κλιμάκιο της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, του ΚΤΕΛ και του Δήμου! Αυτή η επιτροπή λοιπόν, α π ο φ ά σ ι σ ε πράγματι να τοποθετηθεί στάση επί του δρόμου – έξω από το αεροδρόμιο, σε σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν ο σημείο και μάλιστα, προέβη στην επισήμανση με τη λέξη «BUS», η οποία υπάρχει ακόμα στο οδόστρωμα. Τι έχει συμβεί όμως και το στέγαστρο δεν μπαίνει;;;; Εχει σταλεί έγγραφο προς την τεχνική υπηρεσία του δήμου για να προβεί στην τοποθέτηση του στεγάστρου – εδώ και μήνες – και παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, το θέαμα είναι ακριβώς αυτό που έχουμε καταγράψει στις φωτογραφίες…. Μνημονιακή Ελλάδα, έτος 2017. Καλό καλοκαίρι….