Περισσότερες υποδομές ζήτησε από το Δήμο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

 

23


Την απεικόνιση της πραγματικότητας στη Τριφυλία αποτύπωσε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας με θέμα τον απολογισμό και τον προυπολογισμό του Δήμου, το μέλος τς ΕΣΕΕ και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος ζητώντας εξωστρέφεια από το Δήμο με ρήξεις των νοοτροπιών που αλυσόδεσαν την τοπική αυτοδιοίκηση.
Την απάντηση σε όσα ακούστηκαν από τους κοινωνικούς εταίρους έδωσε πάντως ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας τονίζοντας ότι ακούει την κοινωνία, αλλά ο Καλλικρατικός Δήμος εξ αρχής εμφάνιζε παθογένειες οι οποίοι θα εξαλειφθούν με την συλλογική συνεργασία όλων μας…
ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ
Ο κ. Παναγιωτόπουλος ωστόσο τόνισε ότι στη συνεδρίαση αρκετοί σύμβουλοι επανέλαβαν τα ίδια επιχειρήματα όπως τις προηγούμενες συνεδριάσεις χωρίς να ακουστούν καινοτόμες προτάσεις και πρωτοβουλίες. Διεμήνυσε ότι η κοινωνία περιμένει περισσότερα από το Δήμο όπως και ο εμπορικός κόσμος, αναφέροντας ότι η εικόνα του Δήμου αποτυπώνεται στους τουρίστες που ζητούν υποδομές με νέα εργαλεία ανάπτυξης. Εξήγησε ότι ο κόσμος γονάτισε από τα μέτρα της Κυβέρνησης και περιμένει ρήξεις με το παρελθόν από το Δήμο αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ζητώντας να τεθούν θέματα ουσίας στο Δ.Σ. και όχι περιττές αποφάσεις.

Τέλος έθεσε θέματα καθαριότητας, δρομολόγησης τουριστικού τρένου, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και το θέμα του λιμανιού Κυπαρισσίας που θα μπορούσε να λειτουργεί ως μαρίνα ζητώντας να κατατεθεί η μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

kyparissiotis