Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Δελτίο Τύπου για την άσκοπη χρήση νερού εξέδωσε η ΔΕΥΑ Τριφυλίας!

 

2.8.2014_Τι-νερό-πίνετε


Στα καλοκαιρινά viral… η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ!

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Τριφυλίας γνωστοποιεί πως θα πρέπει να αποφευχθεί η άσκοπη χρήση του νερού… ενώ όσοι δεν συμμορφωθούν κινδυνεύουν με διακοπή της ύδρευσης και πρόστιμα!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση παρακάτω:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας Ανακοινώνει ότι:

Σε όλο τη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Τριφυλίας, θα πρέπει να αποφεύγεται η άσκοπη χρήση νερού (πότισμα κηπευτικών, πεζοδρομίων, αυτοκινήτων, κτλ.) λόγω λειψυδρίας. Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε τμηματικές διακοπές του δικτύου ή να παρέχει νερό σε ορισμένες κατά την κρίση ποσότητες, αφού το νερό δεν επαρκεί. (Κανονισμός Ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α.Τ. άρθρο 2 παρ. 2.9) Παρακαλείστε όλοι οι καταναλωτές στην συμμόρφωση και την αποφυγή της υπερκατανάλωσης ώστε η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. να μην υποχρεωθεί να προβεί και σε διακοπή παροχών και την καταβολή προστίμων σε παρόχους  που δε θα συμμορφωθούν. (Κανονισμός Ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α.Τ. άρθρο 2 παρ. 2.9)

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

 

ΓΥΦΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εμείς το μόνο που θα προσθέσουμε είναι… ότι καλό θα είναι τέτοιου είδους ανακοινώσεις να αποφεύγονται… καθώς μόνο τα νευρά των πολιτών «πειράζουν»… ποσό μάλλον σε ημέρες καύσωνα!

Κύριε πρόεδρε… βασική προϋπόθεση για τα παραπάνω αποτελεί η ΥΠΑΡΞΗ νερού…