Προαναγγελθέν «ντου» Δήμου Τριφυλίας και ΕΛΑΣ στο κυριακάτικο παζάρι Κοπανακίου!

 

17850373


Από όλα… είχε ο «μπαξές» την Κυριακή το πρωί στο παζάρι του Κοπανακίου, καθώς κλιμάκιο του δήμου με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ προχώρησε σε ενδελεχείς ελέγχους για τη νομιμότητα των μικροπωλητών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής η Επιτροπή Διαχείρισης του παζαριού, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τριφυλίας Ιωάννη Μερκούρη, με τη συνδρομή ανδρών του Α.Τ. Τριφυλίας και τη διακριτική παρουσία της Β’ ΟΠΚΕ Μεσσηνίας, προχώρησε σε ελέγχους για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του παζαριού, αλλά και να προστατευτούν οι έχοντες άδεια, νόμιμοι πωλητές. Οι αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις, ωστόσο απομακρύνθηκαν έξι μικροπωλητές οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ουσιαστικά ο έλεγχος είχε προαναγγείλει από τον περασμένο μήνα μετά το τραγικό συμβάν της 8ης Οκτωβρίου 2017 όπου τραυματίστηκαν 5 άτομα κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Γεγονός είναι πως η Επιτροπή Διαχείρισης με την παρουσία της προειδοποίησε όσους δραστηριοποιούνται στο παζάρι, ότι η εποχή της παρανομίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και οι μη έχοντες άδεια θα απομακρύνονται από το χώρο του παζαριού.