Πρόβλημα με την επιστροφή χρημάτων των εισιτηρίων της συναυλίας του Μάλαμα στην Καλαμάτα

 

mal


Η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, που ήταν προγραμματισμένη για χθες στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Κάστρου όπως είναι γνωστό ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για λόγους ανωτέρας βίας (όπως αναφέρει σε σχετικά ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι θεατές που αγόρασαν εισιτήρια μπορούσαν να τα επιστρέψουν την Παρασκευή στα σημεία προπώλησης και να λάβουν το αντίστοιχο ποσό ενώ σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο από τα εκδοτήρια στο Κάστρο την ημέρα της συναυλίας τα χρήματα επεστράφησαν κανονικά μετά την ανακοίνωση για τη ματαίωση της συναυλίας.
Αντίθετα σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα εισιτήρια που αγοράστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο.
Αρκετός κόσμος πήγε από το πρωί να εξαργυρώσει τα εισιτήρια του αλλά έφυγε άπραγος καθώς δεν υπήρχαν χρήματα να επιστραφούν.
Ο κόσμος δικαιολογημένα είναι εκνευρισμένος καθώς μετά την αναβολή και την ακύρωση της συναυλίας παρουσιάζεται νέο πρόβλημα αυτή τη φορά με την επιστροφή των χρημάτων.
Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί σύντομα και να πάρει ο κόσμος τα χρήματα του.
  • Vassilis

    Σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 κι ακόμα δεν έχουν επιστραφεί τα χρήματα σε όσους αγοράσαν εισιτήρα!!!! Τα βάρη στην κα. Μπαλτά και το Δήμο Καλαμάτας που κωλυσιεργεί εις βάρος των δημοτών του….άλλο ένα κουκούλωμα κι ας είναι η καθημερινότητα ό,τι περισσότερο μας απασχολεί…Κατά τ’ αλλα πλημμύρες στην Ινδία κτλ κτλ κτλ