Π. Πετρόπουλος: «Μέσα στο καλοκαίρι θα τελειώσουν οι διαδικασίες για τους Διευθυντές σχολείων»

 

604b7583e5acff1748f0438184860e77_L


Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Πετρόπουλος, μίλησε τη Δευτέρα, από την Τρίπολη, για την πρώτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, λέγοντας πως όλα εξελίχθησαν ομαλά.
«Ήταν εγγεγραμμένοι 3.959 και απουσιάσαν 68 μαθητές» τόνισε χαρακτηριστικά.
Για τις τρέχουσες εκκρεμότητες αλλά και αρμοδιότητες που υπάρχουν, αυτή τη στιγμή, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είπε: «Αφορούν την επαναφορά των διαθέσιμων εκπαιδευτικών στις τεχνικές ειδικότητες αλλά και την επανίδρυση κάποιων ειδικοτήτων σε ΕΠΑΛ της Πελοποννήσου».
Για να προσθέσει: «Παράλληλα έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την στελέχωση των επιτρόπων της επιλογής στελεχών για τους νέους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των σχολείων και πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές Ιουλίου αυτές οι διαδικασίες θα έχουν τελειώσει».
«Την διοίκηση δεν την αισθάνομαι μέσα σ’ ένα γραφείο, αλλά με συχνές επισκέψεις στα σχολεία. Θέλω να δω με τα ιδία μου τα μάτια τα προβλήματα και να βρω σύντομα λύσεις. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ειδική αγωγή όπου θα δώσω πολύ μεγάλο βάρος» ανέφερε, κλείνοντας.
kalimera-arkadia.gr