«Ρόμπα» με Άδωνι – Σαμαρά και 10ευρω είσοδο η ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας – Κακήν κακώς ακυρώθηκε η εκδήλωση!

 

georgiadhs1


Μετά τα αρνητικά σχόλια και το γενικευμένο κλίμα άρνησης συμμετοχής μελών της ΝΔ σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας με κεντρικό ομιλητή τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, έναντι αντιτίμου εισόδου 10 ευρώ, κακήν κακώς ακυρώθηκε η εκδήλωση στην οποία είχε προαναγγελθεί ότι θα «παρεβρεθεί» όπως έγραφε και η πρόσκληση ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνιος Σαμαράς.

Η «κατραπακιά» αυτή θα πρέπει να συνεταίσει τα στελέχη της ΝΟΔΕ και τους αυλικούς του κ. Σαμαρά μιας και οι εποχές της παντοδυναμίας έχουν περάσει και στη Μεσσηνία, όπως διαπίστωσαν και αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει εκτεθειμένη τη ΝΟΔΕ και τους παρατρεχάμενους του κ. Σαμαρά από τη ΝΟΔΕ αλλά και τους αυτοπροβαλλόμενους ως υποψήφιους Σαμαρικούς του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας βαριά εκτεθειμένους και όλοι πρέπει στο εξής να είναι συνετοί επειδή μπορεί να τους κοπεί κάθε φιλοδοξία από την ηγεσία του κόμματος που έχει δείξει ότι δεν προκαταλαμβάνονται οι επιλογές της ιδίως για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια αλλά και για τους Δήμους και την Περιφέρεια.